BATMAN / MERKEZ - BATMAN TOBB GÜZEL SANATLAR LİSESİ

04885020135
Tilmerç Mah. 3854 sk. 2/A Batman Tobb Güzel Sanatlar Lisesi
Vizyon
Sanat ve Kültür Merkezi kimliği ile tanınan,kültür ve sanatı topluma tanıtan ve yetenekli öğrencileri keşfederek sanatçı duyarlılığını benimseyen bireyler olarak milli ve milletler arası sanatsal ve kültürel faaliyetleri takip eden,kültür ve sanat hayatına katkıda bulunan ve başarıyla temsil eden bireyler yetiştiren ve geliştiren bir kurum olmak.
Misyon
Başarılar
Türkiyede ki bir çok Üniversiteye öğrenci yerleştirilmiştir. Yapılan il içi ve il dışı yarışmalarda bir çok kez 1.likler kazanılmıştır.
Başlama:8:30 Bitiş:15:30
Kalorifer(doğalgaz)
Belediye otobüsleri, Dolmuşlar
MERKEZ
Merkez
Bakanlıkça belirlenmektedir.(2021-2022) Resim=101 Müzik=79 Türk Halk Müziği=32
Diğer Hususlar
HALK MÜZİĞİ KONSERLERİ, 10 KASIM ANMA ETKİNLİĞİ, 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ, 29 ARALIK YIL SONU MÜZİK ETKİNLİĞİ YAPILDI.